Gratulálók, a csapat minden tagjának, és a vezetőjüknek a sikeres szerepléshez!!!

Miklós

Kedves Zoltán!

Koszonjuk a Regio Jatek verseny szervezeset, es gratulalunk az eredmenyekhez!! Szilvi

Kedves Zoltán!

Szuper hírek, gratulálok a sikeres versenyhez! 😊 Márió

Gratulálok a gyerekek eredményeihez, és persze Neked, aki ennek a motorja vagy! Árpád

Kedves Zoltán!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy idén is megrendezték a Regio kupát.
Nagyon jól éreztük magunkat, a FIDE pontjaink és az éremgyűjteményünk is gazdagodott.
Munkájához további sok sikert és minden jót kívánok! K.I.

Kedves Zoltán!

Óriási a boldogság, köszönjük a mai napot és az ide vezető utat Önnek és Marikának is. Anita

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a szombati sakkversenyt, a tökéletes szervezést és a nagyszerű lehetőséget. 5 éves fiammal az első versenyünk, első szereplésünk volt. Nagyon intenzív gyerek, hatalmas élménnyel mentünk haza. Nyugodtan viselte a vereséget is, ami talán a legnagyobb öröm. Most már kijelenthetem, hogy imádja a sakkot!

Még egyszer nagyon köszönöm ezt az élményt, legközelebb is ott leszünk!

Ui.: Csalódottan hallottam, hogy idén erre a versenyre nem adott pénzt az önkormányzat, remélem hamarosan rendeződnek ott a viták, és minden elismerésem, hogy így is véghez vitték a rendezést. F. L.

Köszönjük az eddigi tanítást, bíztatást és a kitartást Barni mellett. Barni nagyon sokat tanult általad, amiért nagyon hálás vagyok! Niki

Nagyon köszönjük, hogy külön gondja van kedves régi versenyzőire! K. G.

Nagyon szépen köszönjük első sorban a felkészítést, a szereplés lehetőségét és az elismerést is. L.

1798 élő pontszáma van! Eddig a te tanításod gyümölcse hozta az eredményeket.
Ezért hálásak is vagyunk. O.

Köszönjük az elismerő, bíztató szavakat.
Köszönjük Zoli bácsinak a segítő készséget, kitartást, bizalmat.

Szerintem Mindenkinek jól esik, hogy szívén viseli a gyerekek sorsát és egyengeti az útjukat, hiszen van hova fejlődni még. 🙂
Zoli bácsi nélkül nincs Palota Sakk. Niki

Nagyon köszönjük hogy olyan kedvesen bíztatta Annát, és kihúzta őt a kétségbeesésből. G.

Kedves Zoltán!

Gratulálunk, nagyon ügyesek a tanítványai! Sztelláék

Ez szuper jó kezdeményezés, nagyon köszönjük! Nagyon szuper volt a sakkverseny, nagyon nagyon boldogok voltak, hogy érmet kaptak, nagyon motiváló a gyerekeknek! Köszönjük szépen az egész éves oktatást, nagyon jó helyen vannak a gyerekek! A.

Köszönjük a tájékoztatást, és örülünk, hogy a gyerekek ilyen körülmények között lehetnek:-)
Egyszóval gratulálunk az elismeréshez, és hasonló jókat gondolunk mi is.
További szép sikereket, örömteli órákat kívánunk a gyerekekkel eltöltött sakkórákon. CS.

Először is köszönjük a verseny,- és oktatás szervezést…mi nagyon örülünk, hogy részt vehetnek a versenyben és hogy így felfejlesztetted a kerületi sakkoktatást.
Köszönjük. N.

Szóval csak azt akarom mondani, nagyon komoly fejlődést látok a fiamnál. Köszönöm, valóban látszik rajta a munka és az edzések hatása. O.

Köszönjük szépen az értékelést. Mindenben egyet értünk…Nagyra értékeltem, hogy beszélt vele külön, hogy hogyan kell a társaival viselkednie. Mi is teljes mértékben egyetértünk azzal amiket mondott.
Köszönöm, amiért olyan foglalkozásokat és légkört varázsol a gyerekeknek ahova Gabó is szívesen jár és, hogy ennyire gondosan figyeli őket külön-külön is. K.

Köszönjük a visszajelzést, élmény volt végigolvasni a többiekét is! T.

Kedves Zoltán, nagyon izgalmas volt ezt a levelet, jellemzéseket olvasni.
Köszönöm, köszönjük!
Azt hiszem nagy tárgyi tudás, empátia, emberismeret, élet-tapasztalat van a sorok mögött. No és szorgalom, akár csak ezeket a sorokat végig gondolni, leírni.
Köszönöm, köszönjük, levonjuk, megbeszéljük a következtetéseket:)

Nagy élmény volt a verseny, a légkör úgy a versenyzőknek, mind nekünk, szülőknek.

Folytassuk! CS.

Köszönjük a sok munkát amit a gyerekekért és a sakkért teszel egy nagyon jól szervezett és jó hangulatú szombat volt és nem csak a sakkról szólt, hanem újra régi barátságok is újraéledtek… R.

Kedves Zoltán, köszönöm szépen a beszámolót, örömmel olvastam. B.

Nagy örömmel olvastam a gyermekekről írt értékelést. El kell mondanom, hogy eddig még soha nem találkoztam, még csak hasonló, pedagógussal/oktatóval, sem, mint Ön. Ámulok és bámulok a leírt mondatok átütő erején és megfogalmazásán és nagyon örülök hogy fiam ilyen jó szakemberhez és gyermekközeli tanárhoz járhat. Köszönjük a versenyt, mindenki nagyon élvezte! E.

Mindent nagyon köszönök, a fiuk nagyon szeretik az órákat. Barátokat szereztek, minden alkalommal új dolgokat tanulnak, új elmenyekkel térnek haza, örömmel járnak. Köszönjük!
Gratulálok a Régió sakk Kupához, nagyon színvonalas és jó hangolatú verseny volt, élvezték a gyerekek is, mi szülők is, ill. klassz volt, hogy kipróbálhattam saját bőrömön, hogy milyen 7 fordulón át próbálni koncentráltan játszani, nagy élmény volt! CS.

…nagyon jól érezte magát a sakkversenyen, sajnálta, hogy vége. Nagyon küzdött, ahogy én láttam, nem vártam tőle “ilyen szép eredményt”. Apa is örült itthon az eredményének. Köszönjük az odafigyelést és a beléfektetett munkát!” K.

Kedves Zoltán!

Nagyon nagyon köszönjük a személyes értékelést, nagyon nagyon köszönünk mindent!!! Sok sikert az egész csapatnak :-)) A.

SAKKSZAKOSZTÁLY – AKTUÁLIS

Vezető sakk hír!

Czebe Attila nemzetközi nagymester karácsonyi Vezérképző versenyén 4 Palota sakkos játszik, ami klubrekord. Gratula a szervezőnek és a...

bővebben

Ifjúsági sakkozóink sikere

Október 16-án egy hat csapatos ifjúsági sakkversenyt rendeztünk abbóla célból, hogy megmérettessenek gyerkőceink.Két csapat jött a Barcza...

bővebben

PARTNEREINK

1%

Tisztelt Érdeklődő!

Honlapunkon szörfölve megismerheti eddigi tevékenységeinket, mellyel mindig igyekszünk jó célt szolgálni.

Ha adója 1 százalékát egyesületünknek ajánlja, ezzel gyerekeket, a sportot és a környezetvédelmet szolgálhatja Ön is!       Adószámunk: 18188923-1-42

Köszönjük!